Autoverkoop, apk-keuringen, auto-onderhoud,
reparaties, airco-service en bandenservice.

Banden en winterbanden

Veilig onderweg met de juiste banden. Both Auto's adviseert, balanceert, monteert en lijnt de auto voor u uit. Ook voor winterbanden.

Een goede wegligging is een absolute noodzaak voor veilig autorijden. Banden bepalen in hoge mate de rij-eigenschappen van uw auto, zorgen onder andere voor de remweg en hebben ook invloed op het brandstofverbruik van uw auto. De juiste bandenkeuze en de juiste bandenspanning spelen daarbij een zeer belangrijke rol. Both Auto's controleert uw banden en het profiel bij elk auto-onderhoud en/of apk-keuring. Indien nodig kunnen wij uw banden vervangen voor nieuw, zodat u weer veilig op pad kunt. Twijfelt u spontaan over de banden onder uw auto? Kom gerust even bij ons aan en wij controleren het direct.

Alle nodige apparatuur staat bij ons paraat dus wij kunnen u snel van dienst zijn.

Winterbanden

Koude temperaturen en gladde omstandigheden vragen om een andere benadering in autobanden. De lamellen van winterbanden zorgen hierbij voor betere weglligging en een kortere remweg dan bij reguliere banden. In sommige landen zijn winterbanden verplicht en daar riskeert u een forse boete als u daar niet aan voldoet.

Zijn winterbanden voor u noodzakelijk? Dat is afhankelijk van hoe u uw auto gebruikt en of u bijvoorbeeld op wintersport gaat. Wij adviseren u graag over het nut van winterbanden en of ze voor u interessant kunnen zijn. Wij kunnen de winterbanden per seizoen voor u wisselen en indien gewenst voor u opslaan.

 

bothautos00028

 

bothautos00038